Folksbanka produžila aukciju o visini kamatne stope

Bez autora
Nov 28 2011

Folksbanka (Volkbank) saopštila je danas da je je produžila trajanje aukcije kredita koja daje jedinstvenu mogućnost građanima da po prvi put u Srbiji putem direktnog licitiranja na aukciji, sami odrede visinu fiksne kamatne stope za dinarski keš i kredit za refinansiranje. Nakon prvih sedam meseci koliko traje, više od 12.000 učesnika je imalo šansu da pobedi na aukciji kredita i pritom osvoji sertifikat koji im garantuje podnošenje zahteva za dinarski kredit sa fiksnom kamatnom stopom za sve vreme otplate kredita. Prosečna nominalna kamatna stopa do sada osvojenih sertifikata je 11,8 odsto na godišnjem nivou, a najniža izlicitirana kamata je 10,2 odsto što je u odnosu na prosečne kamatne stope za kredite u dinarima ubedljivo najniža kamatna stopa na tržištu. Registracijom na internet sajtu banke klijenti učestvuju u aukciji kredita dajući svoje ponude za visinu kamatne stope.

Folksbanka produžila aukciju o visini kamatne stopeFolksbanka (Volkbank) saopštila je danas da je je produžila trajanje aukcije kredita koja daje jedinstvenu mogućnost građanima da po prvi put u Srbiji putem direktnog licitiranja na aukciji, sami odrede visinu fiksne kamatne stope za dinarski keš i kredit za refinansiranje.

Nakon prvih sedam meseci koliko traje, više od 12.000 učesnika je imalo šansu da pobedi na aukciji kredita i pritom osvoji sertifikat koji im garantuje podnošenje zahteva za dinarski kredit sa fiksnom kamatnom stopom za sve vreme otplate kredita, navodi se u saopštenju.

Prosečna nominalna kamatna stopa do sada osvojenih sertifikata je 11,8 odsto na godišnjem nivou, a najniža izlicitirana kamata je 10,2 odsto što je u odnosu na prosečne kamatne stope za kredite u dinarima ubedljivo najniža kamatna stopa na tržištu.

Registracijom na internet sajtu banke klijenti učestvuju u aukciji kredita dajući svoje ponude za visinu kamatne stope.

Pobednik aukcije, onaj koji na kraju nedelje ima najveću ponudu dobija mogućnost da podigne dinarski kredit po kamatnoj stopi koju je sam ponudio i to fiksnu za sve vreme otplate kredita.

Aukcioni ciklus traje sedam dana, od ponedeljka u 08.00 sati i završava se u nedelju u 22.00 sati.

Početna kamatna stopa je 9,9 odsto a svaka ponuda podiže kamatnu stopu za po 0,1 odsto.

U aukciji kredita mogu da učestvuju svi punoletni građani koji su u stalnom radnom odnosu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik